Silver

Eagle 640 BR

Velutstyrt, moderne og anvendelig. Og konstruert for et mer behagelig og problemfritt båtliv.


Art.nr. EAGLE 640 BR med motor

Fra kr 447 402

Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

Finansiering fra kr 4 396,00/mnd. (84 mnd.)
Finansieringspris kr 525 854,70.
Se detaljer
Høydepunkter
 • Nytt sporty skrog
 • Usenkbar
 • Passer utmerket med Honda-motor på 200 hk
 • Meget anvendelig og velutstyrt
 • Store valgmuligheter for å skreddersy båten ved bestilling, etter behov og bruk
 • Praktiske løsninger for ulik bruk
 • Integrert solseng med madrass
 • Hydraulisk styring
 • To komfortstoler
 • Kalesjegarasje
 • Raymarin kartplotter
Beskrivelse

Denne nye 6,40 meter store og støysvake bowrideren har et skrog som gir myk gange og som kaster sjøen unna selv i høye hastigheter. Silver Eagle 640 BR kombinerer de beste sidene av solid marinealuminium og lettstelt glassfibermateriale.

Høy kvalitet og alle nødvendige egenskaper
Modellen er godt og moderne utstyrt og har flere valgmuligheter. Kvaliteten og soliditeten er upåklagelig.

Silver Eagle BR 640 er bygget spesielt for skjærgårds- og kystfarvann som forbindelsesbåt med bredt anvendelsesområde. Et stort vindu beskytter mot fartsvinden, og store, sprutsikre oppbevaringsrom i benkene og et separat oppbevaringsrom for ankeret er løsninger som gir god komfort under varierende forhold.

Silver 640 BR er pen å se på, og som det kreves av en eksepsjonell båt har den god transportkapasitet og stabilitet.

Førerplassen i Eagle BR kan raskt dekkes til ved regn, takket være den separate kalesjen, som også gir utmerkete muligheter til avkobling i sola.

Støysvak konstruksjon
Skroget isoleres med innvendig forsterkningsplast og cellegummi, og skrogsidenes boks-konstruksjoner fylles med polyuretan. Den innerste delen, laget av hardplast, er fullstendig uten sømmer. Dette gjør at skroglydene ikke får plass til å bevege seg inni båten.

Mens de skumfylte skrogsidene demper lyden fra skroget, fjerner gummidempere og justerbare låser resonanslyder. Dermed blir båten svært støysvak og oppleves komfortabel, selv i røff sjø.

Kombinert med stillegående firetakters motor fra Honda, kan båtlivet således bli svært så behagelig og rolig.

Sporty
I Norden benyttes ofte en og samme båt til de fleste type turer, noe som setter båtens egenskaper på prøve. I dagens marked finnes det ikke så mange båter som passer til variert bruk. Med Silver Eagle 640 BR slipper båteiere disse evinnelige kompromissene.

Modellen representerer en annerledes, mer sporty aluminiumbåt som passer til både til fisketurer, utflukter og transport

Kan påvirke planløsningen
Den anerkjente ALU-fibre-strukturen kombinerer de beste sidene av sjøaluminium og hardplast, og med et solid skrog kan en trygt legge til ved svaberg og på sandstrender. Den nevnte strukturen i skrogsidene gjør båten sikrere, da den ikke kan synke.

Innerliner av båten er laget av glassfiber. Det falmer ikke og føles behagelige også i sterk sol. Dessuten er det lett å holde rent. Varene i oppbevaringsrommene holder seg tørre også i regn og storm.

Allerede ved bestilling av en Eagle 640 BR har man muligheten til å påvirke hvordan båten skal utstyres, samt definere hva båten hovedsakelig skal brukes til.

Istedenfor den brede akterbenken som er standard, kan man velge en smalere benk med sitteplasser. Det gir rom for godt med plass i begge hjørner akter. Store, åpne flater i baugen gagner også de som behøver å transportere store mengder bagasje og utstyr, for eksempel til og fra hytta.

Oppbevaringsrommene i baugen kan også velges bort. Spesielt for fiskere kan disse mulighetene være noe å vurdere for å oppnå bedre plass.

Spesifikasjon
Lengde 640,00
Bredde 225,00
Antall passasjerer 8,00
Maks motorstørrelse 200,00

Annet

Godkjenning C
Anbefalt motorstørrelse Honda BF115-200 hk

Mål/vekt

Kjøreklar vekt 840 kg
Dokumentasjon

SILVER eagle 640 br

Velutstyrt, moderne og anvendelig. Og konstruert for et mer behagelig og problemfritt båtliv.

SILVER

Konstruert for et mer behagelig båtliv

Silver-båtene er blitt produsert i finske Ähtäri i Sør-Østerbotten gjennom flere tiår. Området har lange tradisjoner for bygging av aluminiumsbåter. I en årrekke er det særlig tatt hensyn til støysvakhet i design og konstruksjon av båtene.  Silver er en unik båt: et holdbart og komfortabelt designprodukt som kombinerer det beste innen glassfiberarmert plast og marinealuminium – med andre ord verdens første AluFibre™-båt.  Når du kjøper en Silver-båt, vet du at du har kjøpt et kvalitetsprodukt med lang levetid og som gjør båtlivet enkelt og bekymringsfritt.

se video

Markedets beste

6 års garanti

I Honda er vi stolte av å ha de mest pålitelige motorene i markedet. Vi stoler så mye på kvaliteten at vi tilbyr deg markedets beste garantiordning – for ekstra trygghet.

HONDA OUTBOARDS

Unik, avansert teknologi

En båtmotor fra Honda gir deg kompromissløs ytelse og komplett trygghet.