Silver

Hawk 540 BR

Hawk er en av de mest populære Silver-modellene, og i særklasse når det gjelder allsidighet. Bowrideren er intet unntak.


Art.nr. HAWK 540 BR med motor

Fra kr 289 927

Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

Finansiering fra kr 2 903,00/mnd. (84 mnd.)
Finansieringspris kr 345 326,45.
Se detaljer
Høydepunkter
  • Moderne og velutstyrt
  • Hydraulisk styring
  • Fast bensintank på 105 liter
  • Enkel ombordstigning, romslig dørk
  • Stilfull og praktisk innredning
  • Gode kjøreegenskaper i alle hastigheter, lettplanende
  • Mange lagringsrom, god plass til ting
  • Instrumenter i børstet aluminiumfinish
  • Raymarin kartplotter
Beskrivelse

Den har egenskaper som gjør den perfekt til hytte og sommerstedbåt – for fiske, for fritid og som skyssbåt. Kombinasjonen av et høyt utstyrsnivå og solid sjødyktighet er noe som tiltaler mange båteiere.

Enklere og sikrere
Den går mykt i vannet og kjøres effektivt og komfortabelt i alle hastigheter.

Hawk BR har nå også et nyere fordekk som dekker hele fronten, hvilket gjør ombordstigningen på båten enklere og sikrere. Her finnes også et lett tilgjengelig oppbevaringsrom for tau.

Hawk er anerkjent for sine enestående kjøreegenskaper og sjødyktighet. Selv store grupper – på opptil 7 personer – reiser bekvemt da det er god plass til både passasjerer og oppakning. En fast bensintank på 105 liter gir mye kjøreglede mellom hver gang du må bunkre.

Velutstyrt og komfortabel
Standardutstyret inkluderer blant annet hydraulisk styring, vindbeskyttelse/dør mellom pulpittene, putesett til akter og kalesje. Komforten kan ytterligere økes med praktisk utstyr som solseng og vannskiholder – et lite utvalg fra det brede tilbehørssortimentet.

Silver Hawk 540 BR er den perfekte sommerbåten til familier og hobbyfiskere. Båten kommer lett i plan og den skarpe baugen gjør at den skjærer gjennom bølgene. Båten passer med motorer fra 60-100 hestekrefter

Alt dette gjør Hawk 540 BR til en drøm på vannet.

Anbefalt motor: 60-100 HK

Spesifikasjon
Lengde 540,00
Bredde 217,00
Antall passasjerer 7,00
Maks motorstørrelse 100,00

Annet

Godkjenning C
Anbefalt motorstørrelse 60-100 hk

Mål/vekt

Kjøreklar vekt 540 kg
Dokumentasjon

Markedets beste

6 års garanti

I Honda er vi stolte av å ha de mest pålitelige motorene i markedet. Vi stoler så mye på kvaliteten at vi tilbyr deg markedets beste garantiordning – for ekstra trygghet.

SILVER hawk 540 br

Hawk er en av de mest populære Silver-modellene, og i særklasse når det gjelder allsidighet. Bowrideren er intet unntak.

SILVER

Konstruert for et mer behagelig båtliv

Silver-båtene er blitt produsert i finske Ähtäri i Sør-Østerbotten gjennom flere tiår. Området har lange tradisjoner for bygging av aluminiumsbåter. I en årrekke er det særlig tatt hensyn til støysvakhet i design og konstruksjon av båtene.  Silver er en unik båt: et holdbart og komfortabelt designprodukt som kombinerer det beste innen glassfiberarmert plast og marinealuminium – med andre ord verdens første AluFibre™-båt.  Når du kjøper en Silver-båt, vet du at du har kjøpt et kvalitetsprodukt med lang levetid og som gjør båtlivet enkelt og bekymringsfritt.

se video

HONDA OUTBOARDS

Unik, avansert teknologi

En båtmotor fra Honda gir deg kompromissløs ytelse og komplett trygghet.