Terhi

400

Unik og veltilpasset universalbåt – for alle!


Art.nr. 400HV med motor

Fra kr 25 990

Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

Finansiering fra kr 401,00/mnd. (84 mnd.)
Finansieringspris kr 42 780,50.
Se detaljer
Høydepunkter
  • Kan ros med to sett årer
  • Meget stabil
  • Drenering av regnvann
  • Planer lett
  • Solid med god holdbarhet
  • Passer for store og små brukere
  • Bra lastekapasitet og gode oppbevaringsløsninger
Beskrivelse

Terhi 400 er en fulltreffer av en hyttebåt velegnet for alle typer bruksområder og aldersgrupper. Den går meget lett i plan med en Honda-påhengsmotor fra 5-15 hk. Båten er også svært velegnet å ro, både fra for- og midtsetet.

Stor båt i lite format
Det er denne kombinasjonen som gjør modellen så unik. Du trenger ikke lenger å ha to småbåter. Terhi 400 dekker alle behov. Båten er meget stabil å ro takket være skrogets fasong og den lille, stabiliserende kjølen.

Den gode lastekapasiteten gjøre Terhi 400 til en stor båt i et lite format til en meget fornuftig pris. Som transportmiddel tar den hele familien eller en større last trygt til og fra hytta.

Passer for alle
Terhi 400 er pålitelig og trygg. Sikkerheten i den lille båten ivaretas ved at den er solid og holdbar, lett å håndtere og har gode kjøreegenskaper. Skroget er skumfylt, noe som gir både stabilitet, god isolasjon og støysvak gange i vannet. Terhi 400 er perfekt som båt nummer to på hytta eller landstedet.

Båten er lett å trekke på land, enkel i bruk og full av smarte oppbevaringsløsninger som låsbare oppbevaringsrom for blant annet årer, drivstofftank og batteri, åpne kasser for tauverk i hjørnene akter. Modellen leveres i hvitt.

Anbefalt motor: 5-15 hk

Spesifikasjon
Lengde 401,00
Bredde 150,00
Antall passasjerer 4,00
Maks motorstørrelse 15,00

Mål/vekt

Kjøreklar vekt 115 kg
Dokumentasjon

båtpakke-tilbud 2019:

Terhi 400 med BF10: 46.395,-

Gjennomført kvalitet og moderne design som varer

Terhi-båtene produseres i det lille fiskeværet Rymättylä nær byen Åbo i Finland. Enestående produksjonsteknikk og nytenkende produktutvikling gjør Terhi til et populært og internasjonalt anerkjent varemerke med solide, brukervennlige båter som tåler det meste, går meget støysvakt og flyter i alle situasjoner.

Terhi 400

Unik og veltilpasset universalbåt – for alle

terhi 400

Gjennomført kvalitet, moderne design og lang holdbarhet fra Finland