Terhi

445 STD

Stilig, økonomisk og fornuftig allround-båt med praktiske løsninger og god plassutnyttelse


Art.nr. 445 STD med motor

Fra kr 41 465

Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

Finansiering fra kr 548,00/mnd. (84 mnd.)
Finansieringspris kr 60 544,75.
Se detaljer
Høydepunkter
  • Økonomisk og fornuftig
  • Fungerer perfekt med en 20-30 hk motor
  • Gjennomgangbar, nedfellbar midttofte
  • Stilig og funksjonelt interiør
  • Store låsbare oppbevaringsrom
  • Alt nødvendig utstyr som standard
  • Selvlensende (motor + en person)
Beskrivelse

Terhi 445 er en moderne småbåt: Funksjonell, lettplanende og selvdrenerende båt som passer til det meste. Båten er 445 centimeter og rommer likevel mye. Hver centimeter er godt utnyttet.

Gjennomgangbar og smart
Finske Terhi har produsert småbåter siden 1972 og Terhi 445 er et resultat av mange års erfaring. Den er praktisk innredet, enkel å bruke og en fin hyttebåt til fornuftig pris. Man føler at den er større enn den faktisk er og med en bredde på hele 185 centimeter er båten både stødig og trygg. Midtsetet kan felles ned, noe som gjør båten gjennomgangbar under lasting og lossing og også gir mer behagelig sitteplass ved behov.

Låsbare oppbevaringsrom finner du både foran og under baksetet. Videre har båten praktisk oppbevaringsplass for tauverk i åpne bokser. Årene kan også låses på båtens babord side.

Tåler en støyt – og litt til
En god bruksbåt må kunne tåle en støyt. En Terhi-båt er laget i ABS-plast med skum som gjør skroget fast og riper er lette å fikse. Den tåler å bli dratt opp og ned og mot skarpe kanter. Båtene er skummet mellom skrogene, og dette gjøres under trykk. Da blir det en fast konstruksjon og båtene kan ikke synke.

Båten er en glimrende turbåt, fiskebåt, robåt eller arbeidsbåt. Dette er en trygg og god familiebåt som er godkjent for bruk av påhengsmotor på opptil 30 hk.

Dekker ”alle” behov
Båten er også god å ro. Det er denne kombinasjonen som gjør båten så unik. Nå trenger du ikke lenger å ha to båter, Terhi 445 dekker "alle" behov. Den er meget stabil å ro takket være skrogets fasong og den stabiliserende kjølen. Den gode lastekapasiteten gjør Terhi 445 til en stor båt i et lite format til en meget fornuftig pris.

Som transportmiddel tar den hele familien eller en større last trygt til og fra hytta. Båten er overraskende rask og går veldig fint i vannet.

Ideell som fiskebåt
Båten er ideell som fiskebåt, enten man vil fiske med stang, oter eller sette garn. Man har relativt god plass om bord til både fiskeutstyr og annet utstyr.

Terhi 445 har god stabilitet og trygge sjøegenskaper. Båten passer til alle som vil ha en ujålete, robust, solid og lettrodd båt til riktig pris.

Anbefalt motor: 5-20 hk

Spesifikasjon
Lengde 445,00
Bredde 185,00
Antall passasjerer 5,00
Maks motorstørrelse 30,00

Annet

Godkjenning CE-C
Anbefalt motorstørrelse 20 hk

Mål/vekt

Kjøreklar vekt 220 kg
Dokumentasjon

Gjennomført kvalitet og moderne design som varer

Terhi-båtene produseres i det lille fiskeværet Rymättylä nær byen Åbo i Finland. Enestående produksjonsteknikk og nytenkende produktutvikling gjør Terhi til et populært og internasjonalt anerkjent varemerke med solide, brukervennlige båter som tåler det meste, går meget støysvakt og flyter i alle situasjoner.

tehri 445

Stilig, økonomisk og fornuftig allround-båt med praktiske løsninger og god plassutnyttelse

terhi

Gjennomført kvalitet, moderne design og lang holdbarhet fra Finland

honda outboards

Med en kvalitetsmotor fra Honda får du en uslåelig kombinasjon av ytelse og kvalitet!

Markedets beste

6 års garanti

I Honda er vi stolte av å ha de mest pålitelige motorene i markedet. Vi stoler så mye på kvaliteten at vi tilbyr deg markedets beste garantiordning – for ekstra trygghet.

Unik, avansert teknologi

En båtmotor fra Honda gir deg kompromissløs ytelse og komplett trygghet.