Silver

545 CC By Faster

Smidig flerbruksbåt med meget god lasteevne og kjøreegenskaper


Art.nr. FASTER 545 CC med motor

Fra kr 337 878

Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

Finansiering fra kr 3 358,00/mnd. (84 mnd.)
Finansieringspris kr 400 329,30.
Se detaljer
Høydepunkter
  • Elektronisk styrt baugrampe
  • Meget romslig dørk
  • Solid og slitesterk
  • Allsidig bruk
  • Særlig egnet for yrkesbrukere
  • Tar mye last
  • Gode kjøreegenskaper
  • Raymarin kartplotter
Beskrivelse

Nylig lanserte Silver denne modellen med midtkonsoll og baugrampe som passer både mange budsjett og allsidig bruk og multi-egenskaper.

Den nye 545-modellen har et skrog med en 18° V-bunn uten bordganger som sikrer jevn og balansert drift selv i sterkere bølger. Det velformede skroget gir båten god kjørbarhet.

Silver 545 CC by Faster oppnår lett en toppfart på rundt 34 knop (100 hk) med fire personer ombord.

Smart baugrampe
Båten kommer utstyrt med en 88 centimeter bred elektronisk styrt baugrampe. Denne styres elektronisk enten via strømbryteren på betjeningskonsollen dashbordet eller ved hjelp av den trådløse fjernkontrollen.

Takket være baugrampen er ombordstigning enklere enn noensinne. Baugrampen gjør det svært enkelt å laste ombord større og tunge gjenstander som trillebårer, tohjulinger og sykler til og fra hytta.

Velutstyrt
Modellen er meget godt utstyrt og er enkel å tilpasse til eget bruk. Standardutrustningen omfatter hydraulisk styring, Trolling Control-funksjon for fiske, en Raymarine A78 -multifunksjonsdisplay med ekkolodd, Securmark tyverimerking, to uavhengige båtseter, bred akterbenk og hendige festeskinner med quick-release.

Med hjelp av tilbehør som er montert på skinner, kan du enkelt tilpasse båten etter dine egne behov. På listen over ekstrautstyr står flere seter/oppbevaringsbokser, akterdeksel, komfortseter, trim tabs og ventilseter.

Båten er perfekt for yrkesbrukere, dykkere og sportsfiskere, ja egentlig all bruk der en praktisk båt og bæreevne av allsidig last er nødvendig.

Anbefalt motor: 80-100 HK

Spesifikasjon
Lengde 545,00
Bredde 210,00
Antall passasjerer 8,00
Maks motorstørrelse 100,00

Mål/vekt

Kjøreklar vekt 900 kg

Annet

Godkjenning C
Anbefalt motorstørrelse 80-100
Dokumentasjon

SILVER 454 cc by faster

Smidig flerbruksbåt med meget god lasteevne og kjøreegenskaper

SILVER

Konstruert for et mer behagelig båtliv

Silver-båtene er blitt produsert i finske Ähtäri i Sør-Østerbotten gjennom flere tiår. Området har lange tradisjoner for bygging av aluminiumsbåter. I en årrekke er det særlig tatt hensyn til støysvakhet i design og konstruksjon av båtene.  Silver er en unik båt: et holdbart og komfortabelt designprodukt som kombinerer det beste innen glassfiberarmert plast og marinealuminium – med andre ord verdens første AluFibre™-båt.  Når du kjøper en Silver-båt, vet du at du har kjøpt et kvalitetsprodukt med lang levetid og som gjør båtlivet enkelt og bekymringsfritt.

se video

Markedets beste

6 års garanti

Hondas 6-års garanti er den beste garantien du aldri vil trenge

HONDA OUTBOARDS

Unik, avansert teknologi

En båtmotor fra Honda gir deg kompromissløs ytelse og komplett trygghet.