Silver

Fox Avant 485

Denne velutstyrte og komfortable allroundbåten er designet spesielt for familie- og fritidsbrukere.


Art.nr. FOX AVANT 485 med motor

Fra kr 212 680

Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

Finansiering fra kr 2 171,00/mnd. (84 mnd.)
Finansieringspris kr 256 802,00.
Se detaljer
Høydepunkter
  • Sikker og sporty allroundbåt
  • Bra beskyttelse for vind
  • Stabil og sikker
  • Lett å bevege seg om bord
  • Økonomisk
  • Ergonomisk god kjørestilling, sittende og stående
  • Raymarin kartplotter
Beskrivelse

Fox Avant 485 er en stilig, sikker og letthåndterlig sidekonsollbåt utmerket for transport, fiske, vannsport og tur. Det er en veldig stabil båt som er balansert i alle situasjoner. Førersetet har en ergonomisk design som gir en meget god kjørestilling både sittende og stående.

Meget praktisk
Det finnes også et rikt utvalg av oppbevaringsrom der alle passasjerenes eiendeler forblir tørre under turen, uavhengig av vær og vind.

Sitteplassen bak konsollene er stor og gir båten en karakteristisk følelse av ferie for hele familien. Foran styreposisjonen har man en sittebenk som kan slåes opp.

Fox Avant er derfor et utmerket valg for store innsjøer, dagsturer og opplevelsesturer i skjærgården.

Solid, og enkel å manøvrere
Solide rekker gjør det trygt å gå ombord forfra, samtidig som det er lettere å buksere båten mens man står på land. Rekkene er designet for fiske, så montering av down-rigger og fiskestangholder er enkelt.

Når du trår ned i båten, finner du et langt lagringsrom i en romslige baugen. Her er det plass til for eksempel en sammenleggbar stol eller en kjøleboks. Det er også et lett tilgjengelig, låsbart rom under det bakre setet samt god lagringsplass for doble bensintanker. Plass til småting og vannflaske finner du i konsollen.

Setet er utformet slik at det er behagelig å manøvrere, enten du står eller sitter ned. Instrumentene og plotteren (ekstrautstyr) er lett synlige og tilgjengelige.

Økonomisk
Bak den store vindskjermen er det god vindbeskyttelse for to personer, noe som er en stor fordel når du opererer båten alene sammen med et barn.

Fox Avant er en meget økonomisk båt. Når du legger båten på litt over 20 knop, er forbruket kun 0,36 l/nm med en Honda BFT 50 hk som er anbefalt motor. Toppfarten ligger rundt 33 knop.

Anbefalt motor: 40-50 HK 

Spesifikasjon
Lengde 485,00
Bredde 195,00
Antall passasjerer 5,00
Maks motorstørrelse 50,00

Annet

Godkjenning C
Anbefalt motorstørrelse 40-50 hk

Mål/vekt

Kjøreklar vekt 400 kg
Dokumentasjon

silver fox avant 485

Denne velutstyrte og komfortable allroundbåten er designet spesielt for familie- og fritidsbrukere.

SILVER

Konstruert for et mer behagelig båtliv

Silver-båtene er blitt produsert i finske Ähtäri i Sør-Østerbotten gjennom flere tiår. Området har lange tradisjoner for bygging av aluminiumsbåter. I en årrekke er det særlig tatt hensyn til støysvakhet i design og konstruksjon av båtene. Silver er en unik båt: et holdbart og komfortabelt designprodukt som kombinerer det beste innen glassfiberarmert plast og marinealuminium – med andre ord verdens første AluFibre™-båt. Når du kjøper en Silver-båt, vet du at du har kjøpt et kvalitetsprodukt med lang levetid og som gjør båtlivet enkelt og bekymringsfritt.

Markedets beste

6 års garanti

Hondas 6-års garanti er den beste garantien du aldri vil trenge

HONDA OUTBOARDS

Unik, avansert teknologi

En båtmotor fra Honda gir deg kompromissløs ytelse og komplett trygghet.