Silver

Wolf Avant 510

Smidig familiebåt med bred sidekonsoll som også er velbalansert med kun en person ombord


Art.nr. WOLF AVANT 510 med motor

Fra kr 258 225

Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

Finansiering fra kr 2 603,00/mnd. (84 mnd.)
Finansieringspris kr 309 030,75.
Se detaljer
Høydepunkter
  • Sikker og praktisk familiebåt
  • Allroundegenskaper
  • Stabil på sjøen så vel som i havna
  • God vindbeskyttelse til fire personer
  • Ergonomisk god kjørestilling, sittende og stående
  • Mange praktiske oppbevaringsrom
  • Førerstol kan vippes bakover
  • Raymarin kartplotter
Beskrivelse

Avant 510 går meget godt i vannet og oppfører seg svært forutsigbart til havs og til sjøs. Her får du trygg ombordstigning og det er lett å bevege seg sikkert i båten takket være velplasserte håndrekker, et bredt konsoll og høye fribord.

Problemfri og brukervennlig
Wolf representerer en ny generasjon av velbygde Silver-båter i 5-metersklassen.

Under produktutviklingen har man fokusert på både kjøreegenskaper og sikkerhet og brukervennlighet, noe som kreves ved både familiebruk og fiske. Wolf tilbyr et problemfritt båtliv i alle situasjoner og er en økonomisk båt som biter seg fast i sjøen.

Wolf er meget stabil, krenger ikke i skarpe svinger og heller ikke når man beveger seg i båten. Båten har en eksepsjonelt stor lastekapasitet og bevarer de fine kjøreprestasjonene selv med tung last. I tillegg har den et smidig og veldesignet skrog som holder bølgesprut unna passasjerene.

Sikker og romslig
De høye fribordene og rekkene gjør det enkelt og trygt å bevege seg i båten. Alle passasjerene har velplasserte håndtak innen rekkevidde og dette gjør det enkelt og sikkert å gå inn og ut av båten. Wolf har en uvanlig stor lastekapasitet og god plass til å bevege seg rundt i båten.

Selv med stor last holder den farten oppe og kjøreegenskapene er utmerkede.

Mer fokus på komfort
Den nye Avant-serien fokuserer enda mer på komfort og sikkerhet. I sin størrelse er Wolf Avant den eneste modellen som kommer med bred sidekonsoll. Konsollen gir glimrende beskyttelse mot vind for opptil fire personer – med to sitteplasser ved konsollen og to i det romslige passasjerområdet bakenfor.

Når du trår ned i båten, finner du et fint lagringsrom i en romslige baugen. Her er det plass til for eksempel en sammenleggbar stol eller en kjøleboks. Det er også et lett tilgjengelig, låsbart rom under det bakre setet, i tillegg til lagringsplass for doble bensintanker, tre oppbevaringsrom for rep og plass til småting og vannflaske i konsollen.

Wolf Avant er spesielt praktisk for familier med barn. Takket være den brede konsollen og det gode setet, er det tryggere å ha med barn når man opererer båten alene.

Anbefalt motor: 50-60 HK

Spesifikasjon
Lengde 510,00
Bredde 198,00
Antall passasjerer 6,00
Maks motorstørrelse 60,00

Annet

Godkjenning C
Anbefalt motorstørrelse 50-60 hk

Mål/vekt

Kjøreklar vekt 520 kg
Dokumentasjon

SILVER WOLF AVANT 510

Smidig familiebåt med bred sidekonsoll som også er velbalansert med kun en person ombord

SILVER

Konstruert for et mer behagelig båtliv

Silver-båtene er blitt produsert i finske Ähtäri i Sør-Østerbotten gjennom flere tiår. Området har lange tradisjoner for bygging av aluminiumsbåter. I en årrekke er det særlig tatt hensyn til støysvakhet i design og konstruksjon av båtene.  Silver er en unik båt: et holdbart og komfortabelt designprodukt som kombinerer det beste innen glassfiberarmert plast og marinealuminium – med andre ord verdens første AluFibre™-båt.  Når du kjøper en Silver-båt, vet du at du har kjøpt et kvalitetsprodukt med lang levetid og som gjør båtlivet enkelt og bekymringsfritt.

se video

Markedets beste

6 års garanti

Hondas 6-års garanti er den beste garantien du aldri vil trenge

HONDA OUTBOARDS

Unik, avansert teknologi

En båtmotor fra Honda gir deg kompromissløs ytelse og komplett trygghet.