AMT

210BR

Romslig og luksuriøs bowrider med sjøegenskaper som tilfredsstiller kresne båtførere


Art.nr. AMT 210BR båtpakke

Fra kr 452 428

Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

Finansiering fra kr 4 444,00/mnd. (84 mnd.)
Finansieringspris kr 531 645,80.
Se detaljer
Høydepunkter
  • Familievennlig
  • Romslig plass og velutstyrt
  • Alltid til havn-konstruksjon
  • Drivstoffgjerrig
  • Rask og sporty
  • Moderne, lekkert design
Beskrivelse

Et moderne skrog med 20° V-form gir nye AMT 210 BR trygge, gode kjøreegenskaper. For ekstra god manøvrering kan du utstyre båten med baugpropeller. Båten ligger høyt i vannet, og med høyt fribord og dyp sittebrønn blir båtturene behagelige for hele familien.

Gjennomtenkte detaljer

Alt er tilrettelagt for at det blir en sann glede å kjøre båten. Behagelige offshorestoler gir god sikt, de kan også snus bakover mot bordet i sittebrønnen. Sofa, stoler og puter i vannavstøtende stoff. En stødig og bred dør fører til fordekket og gjør det lettere å bevege seg ombord. Åpningen i vindskjermen gir sikker passering mellom sittebrønnen og fordekket.

 

Godt utrustet

Den nye bowrideren fra AMT er prerigget for Honda-motorer opptil 200 hk. I 210 BR kommer med omfattende standardutstyr som SeaStar hydraulisk styring og klaffer samt detaljer som hengsler på alle dører, dekkluke og låsbart tankdeksel. I tillegg kan du skreddersy din AMT 210 BR med en rekke tilbehør slik at den passer dine behov.

Spesifikasjon
Lengde 630,00
Bredde 240,00
Antall passasjerer 7,00
Maks motorstørrelse 200,00
Dokumentasjon
Tilbehør

For deg som vil ha det beste

AMT produseres i et av Finlands mest moderne produksjonsanlegg, der det legges stor vekt på å produsere båter med gjennomført høy kvalitet og en ultimat finish. AMT er design, ytelse, kjøreegenskaper, komfort og sikkerhet i ypperste klasse – laget for kvalitetsbevisste båtfolk.

valget er enkelt!

Med en kvalitetsmotor fra Honda får du en uslåelig kombinasjon av ytelse og kvalitet!

Markedets beste

6 års garanti

I Honda er vi stolte av å ha de mest pålitelige motorene i markedet. Vi stoler så mye på kvaliteten at vi tilbyr deg markedets beste garantiordning – for ekstra trygghet.

HONDA OUTBOARDS

Unik, avansert teknologi

En båtmotor fra Honda gir deg kompromissløs ytelse og komplett trygghet.