AMT

210DC

Romslig og luksuriøs daycruiser med sjøegenskaper som tilfredsstiller kresne båtførere.


Art.nr. AMT210DC båtpakke

Fra kr 516 229

Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

Finansiering fra kr 5 049,00/mnd. (84 mnd.)
Finansieringspris kr 604 796,15.
Se detaljer
Høydepunkter
  • Familievennlig
  • Romslig plass og velutstyrt
  • Alltid til havn-konstruksjon
  • Drivstoffgjerrig
  • Rask og sporty
  • Moderne, lekkert design
Beskrivelse

Et moderne skrog med 20° V-form gir nye AMT 210 DC trygge, gode kjøreegenskaper. For ekstra god manøvrering kan du utstyre båten med baugpropeller. Båten ligger høyt i vannet, og med høyt fribord og dyp sittebrønn blir båtturene behagelige for hele familien.

 

Overnatting og god oppbevaring

I AMT 210 DC kan to personer overnatte i baugkabinen med AMT-standard. Det betyr hyggelige detaljer som spotbelysning, plass til kjemisk toalett, vinduer som kan åpnes og lekre overflater. Daycruiseren har klassens største sittebrønn og en rekke oppbevaringsplasser. Oppbevaring til fendere finnes å begge sider. Motorbrønnen og tauboks på samme nivå og plass til CD20 kjøleboks.

 

Gjennomtenkte detaljer

Alt er tilrettelagt for at det blir en sann glede å kjøre båten. Behagelige offshorestoler gir god sikt, de kan også snus bakover mot bordet i sittebrønnen. Sofa, stoler og puter i vannavstøtende stoff. En stødig og bred trapp fører til fordekket og gjør det lettere å bevege seg ombord. Åpningen i vindskjermen gir sikker passering mellom sittebrønnen og fordekket og enkel tilgang til kabinen.

 

Godt utrustet

Den nye daycruiseren fra AMT er prerigget for Honda-motorer opptil 200 hk. I 210 DC kommer med omfattende standardutstyr som SeaStar hydraulisk styring og klaffer samt detaljer som hengsler på alle dører, dekkluke og låsbart tankdeksel. I tillegg kan du skreddersy din AMT 210 DC med en rekke tilbehør slik at den passer dine behov.

Spesifikasjon
Lengde 630,00
Bredde 240,00
Antall passasjerer 7,00
Maks motorstørrelse 200,00
Dokumentasjon
Tilbehør

nye AMT 210 DC

Romslig og luksuriøs daycruiser

For deg som vil ha det beste

AMT produseres i et av Finlands mest moderne produksjonsanlegg, der det legges stor vekt på å produsere båter med gjennomført høy kvalitet og en ultimat finish. AMT er design, ytelse, kjøreegenskaper, komfort og sikkerhet i ypperste klasse – laget for kvalitetsbevisste båtfolk.

HONDA OUTBOARDS

Unik, avansert teknologi

En båtmotor fra Honda gir deg kompromissløs ytelse og komplett trygghet.

valget er enkelt!

Med en kvalitetsmotor fra Honda får du en uslåelig kombinasjon av ytelse og kvalitet!

yrkesbruker

3 års garanti

Honda Marine Proff – for deg som trenger robuste motorer og har sjøen som arbeidsplass. Hondas moderne og driftssikre båtmotorer har nå også markedets beste garanti for yrkesbrukere.

privat

6 års garanti

I Honda er vi stolte av å ha de mest pålitelige motorene i markedet. Vi stoler så mye på kvaliteten at vi tilbyr deg markedets beste garantiordning – for ekstra trygghet.