Honwave

T40-AE

Stor og solid gummibåt med aluminiumsdørk og enorm bæreevne


Art.nr. T40-AE-BG

kr 13 640

Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

Finansiering fra kr 284,00/mnd. (84 mnd.)
Finansieringspris kr 28 630,00.
Se detaljer
Høydepunkter
  • Trygg og solid
  • Stor bæreevne
  • God stabilitet og flyteevne
  • Anvendelig og holdbar
  • En gummibåt av høy kvalitet
  • Godkjent for 7 personer
Beskrivelse

Dette er en anvendelig gummibåt med mange bruksområder. Noen bruker den som lettbåt etter en stor båt, mens andre benytter den som en ren hyttebåt – enten ved sjøen eller på fjellet.

Et rimelig og godt alternativ
Honwave gummibåter skiller seg fra andre gummibåter ved at de er meget sterke og solide. Derfor kan denne 4-meteren, trygt anbefales som hytte- og turbåt for hele familien.

T40-AE er dessuten et rimelig og godt alternativ til mange glassfiberbåter

Båten er godkjent for en motor på hele 30 hk og egner seg godt som slepebåt, fiskebåt eller til fine turer i skjærgården. Markedets største flytepongtonger sikrer god stabilitet, overlegen flyteevne og god sikkerhet.

Brukervennlig
Dette er den samme robuste serien som T25-AE og T30-AE, men i større format.

Honda T40-AE er utstyrt med aluminiumsdørk, noe som gjør den svært robust, gir stor bæreevne og god brukervennlig til alle typer aktiviteter, som dykking og fisking.

Modellen har tre luftkamre i tillegg til oppblåsbar kjøl, mens en forsterket motorbrakett i glassfiber tillater en større motor.

Båten har høy komfort og en rekke finesser som gjør den ideell for alle typer aktiviteter, som dykking og fiske. Den har ekstra store flytepongtonger, aluminiumsdørk og meget stor bæreevne.

T40-AE er 4 meter lang, 189 centimeter bred og veier 86 kilo. Denne solide gummibåten er godkjent for hele syv personer.

Velutstyrt
T40-AE er blant annet utstyrt med en kraftig beskyttelseslist rundt hele båten, demonterbare årer og åregafler, fire kraftige løfteringer, dobbel PVC-duk på utsatte steder, solide håndtak til alle ombord og fotpumpe, reparasjonssett og transportveske.

Alle skjøter er limt for hånd for å sikre maksimal tetthet og holdbarhet.

Båten er CE-godkjent.

Spesifikasjon
Lengde 400,00
Bredde 189,00
Antall passasjerer 7,00
Maks motorstørrelse 30,00

Mål/vekt

Kjøreklar vekt 86 kg
Dokumentasjon
Tilbehør

honwave

et stort spekter av robuste, oppblåsbare gummibåter for alle som elsker sjøen.

honwave

Kvalitet i alle ledd

Alle skjøter er limt for hånd for å sikre maksimal tetting og holdbarhet. Kraftige doble lag med PVC av meget motstandsdyktig duk (D-Tex 1100g/m2) på utsatte områder. Den oppblåsbare 2-lags V-bunnen er holdbar, vedlikeholdsfri og mye lettere enn andre materialer på markedet. Bunnen gir denne dørken maksimal kombinasjon av flyteevne, stabilitet og vibrasjonsdemping. Trykkluftsutjevnere mellom alle luftkamrene. Avanserte 2-veis ventiler for enklere og raskere luftfylling.

Markedets beste

6 års garanti

Hondas 6-års garanti er den beste garantien du aldri vil trenge

HONDA OUTBOARDS

Unik, avansert teknologi

En båtmotor fra Honda gir deg kompromissløs ytelse og komplett trygghet.