AMT

150 R

Effektiv og smart båtglede


Art.nr. AMT 150 R

Fra kr 137 990

Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

Finansiering fra kr 1 463,00/mnd. (84 mnd.)
Finansieringspris kr 171 188,50.
Se detaljer
Høydepunkter
  • Alltid til havn-konstruksjon
  • Lett å transportere og sjøsette for en person
  • Integrert selvlens i glassfiber
  • Romslig dørk
  • Godt utformede førerplass
  • Myk gange
  • God standardutrustning
  • Lett å betjene
  • Går utmerket med en BF30 hk fra Honda
Beskrivelse

AMT R-serien har lenge blitt hyllet i båtpressen. Bra kjøreegenskaper, høy kvalitet, godt utformet førersete og tørr, god stabilitet er ettertraktede egenskaper hos AMT sine konsollbåter. Dermed er de også et solid og trygt valg for et strålende liv på sjøen.

Myk gange, tørr båttur
AMT 150R er ekte kvalitet i den hendige 4,5 meter-klassen. Båten har et smidig skrog med dyp V-bunn som gjør båtturen både behagelig, myk og tørr.

Båten passer utmerket for både unge og gamle, og er en lett modell som klarer seg med lite motorkraft. Med en 30 hk motor fra Honda vil båten oppnå en fart på hele 25 knop med to personer om bord, noe som er mer enn tilstrekkelig for å flytte seg raskt og effektivt til sjøs. AMT 150 R er rimelig i innkjøp og drift, samt at AMT-båter har meget god annenhåndsverdi. Det gjør en slik båtpakke økonomisk fornuftig.

Meget brukervennlig og praktisk båt
Båten er lett å transportere og enkel å sette ut på sjøen for en person. Det er praktisk om man har behov for båten flere steder eller om man ønsker å ta med seg båten på tur bak på bilen.

En godt gjennomtenkt innredning med god oppbevaringsplass og egen ankerboks gjør båten lett å rengjøre, og den vil fungere perfekt som fiskebåt. AMT 150R har også meget romslig dørk og er lett å laste og losse. Båten er lett å betjene og krever ingen stor motor, noe som gjør valget smartere.

Alltid til havn
Den nye AMT 150 R appellerer til et bredt publikum. Det er en enkel båt til bruk på sommerhytten eller som en stilfull og elegant fritidsbåt for bruk i mer bynære områder. Den stødige sikkerheten gjør båten velegnet for familier som trenger båt til transport og fiske, eller for unge mennesker som liker det sporty og lekne båtlivet med vannski og tube.

AMT har sikkerhet som sitt aller største fortrinn. AMT 150R er fornuftig bygget og utstyrt og har det viktige, synkefrie Alltid til havn-designet og unike, blokkeringsfrie selvlensingssystemet. I tillegg til alt standardutstyret, finnes en rekke nøye utvalgt tilbehør som gjør din AMT 150R mer personlig.

Spesifikasjon
Lengde 450,00
Bredde 195,00
Antall passasjerer 5,00
Maks motorstørrelse 50,00

Annet

Anbefalt motorstørrelse Honda BF30-50 hk

Mål/vekt

Kjøreklar vekt 350 kg
Dokumentasjon
Tilbehør

For deg som vil ha det beste

AMT produseres i et av Finlands mest moderne produksjonsanlegg, der det legges stor vekt på å produsere båter med gjennomført høy kvalitet og en ultimat finish. AMT er design, ytelse, kjøreegenskaper, komfort og sikkerhet i ypperste klasse – laget for kvalitetsbevisste båtfolk.

AMT 150 R

Effektiv og smart båtglede

honda outboards

Med en kvalitetsmotor fra Honda får du en uslåelig kombinasjon av ytelse og kvalitet!

Markedets beste

6 års garanti

I Honda er vi stolte av å ha de mest pålitelige motorene i markedet. Vi stoler så mye på kvaliteten at vi tilbyr deg markedets beste garantiordning – for ekstra trygghet.

HONDA OUTBOARDS

Unik, avansert teknologi

En båtmotor fra Honda gir deg kompromissløs ytelse og komplett trygghet.