AMT

215 PH

Allsidig og sjøsterk helårsbåt med smarte løsninger


Art.nr. AMT 215 PH

Fra kr 477 247

Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

Finansiering fra kr 4 679,00/mnd. (84 mnd.)
Finansieringspris kr 560 072,45.
Se detaljer
Høydepunkter
  • Stort akterdekk og god plass i kahytten
  • Gjennomtenkte løsninger
  • God selvlensing på akterdekket
  • Meget gode muligheter for rått ekstrautstyr og elektronikk
  • Alltid til havn-konstruksjon
  • Hydraulisk styring
  • Høyt utstyrsnivå som standard
Beskrivelse

AMT 215 PH henvender seg til et bredt og kvalitetsbevisst publikum som gjerne vil ha en lengre sesong på sjøen. Båten er sikker, stabil, romslig og solid og perfekt til kombinasjonen transport og fiske – i all slags vær. Du kommer raskt og trygt fram og det robuste skroget tåler tøffe tak.

Unik design, sikkerhet og komfort
AMT-båtenes komfort og sjøegenskaper har blitt rost av båtpressen over hele Norden, og verftet har levert mange testvinnere de siste årene. AMT 215 PH har de samme eksemplariske kjøreegenskapene som alle de andre AMT-modellene. Et sjødyktig skrog, med høy baug, kombinert med et romslig akterdekk, stort lagringsrom, og et styrehus som gir beskyttelse for vær og vind og sengeplass til to voksne. Det robuste skroget er forutsigbart og trygt, og gjør båten til en unik kombinasjon av transport og båtglede.

Er meget allsidig
Båten er ideell som en transport- og utfluktsbåt, på hytta eller til fiske. Dette takket være det romslige akterdekket og den utvendige styrekontrollen. Utstyrsnivået er mye mer enn hva man forventer av en pilothouse-modell.

Det smidige og iøynefallende designet understrekker kvaliteten, som er gjennomført i hver detalj på båten.

Sikkerhet i høysetet
Det åpne romslige akterdekket med høyt fribord gir komfort og trygghet for alle som oppholder seg om bord. Solide rekker sikrer en trygg overgang mellom akter- og fordekk.

Sikkerheten er ytterligere forbedret med AMT sin Alltid til havn-konstruksjon på skroget. Dette gjør båten til en av markedets sikreste, da det lar deg navigere sikkert til land i lav hastighet, selv om skroget tar inn vann.

AMT 215PH en ekte Pilothouse-båt. Perfekt for de som setter store krav til båten og som ønsker en lengre sesong på sjøen. Sikker, stabil, romslig og holdbar. Vakker, anvendelig og tøff.

Spesifikasjon
Lengde 640,00
Bredde 240,00
Antall passasjerer 6,00
Maks motorstørrelse 200,00

Annet

Godkjenning CE/C
Anbefalt motorstørrelse Honda BF115-150 hk

Mål/vekt

Kjøreklar vekt 1200 kg
Dokumentasjon
Tilbehør

For deg som vil ha det beste

AMT produseres i et av Finlands mest moderne produksjonsanlegg, der det legges stor vekt på å produsere båter med gjennomført høy kvalitet og en ultimat finish. AMT er design, ytelse, kjøreegenskaper, komfort og sikkerhet i ypperste klasse – laget for kvalitetsbevisste båtfolk.

amt 215 ph

Allsidig og sjøsterk helårsbåt med smarte løsninger

valget er enkelt!

Med en kvalitetsmotor fra Honda får du en uslåelig kombinasjon av ytelse og kvalitet!

Markedets beste

6 års garanti

I Honda er vi stolte av å ha de mest pålitelige motorene i markedet. Vi stoler så mye på kvaliteten at vi tilbyr deg markedets beste garantiordning – for ekstra trygghet.

HONDA OUTBOARDS

Unik, avansert teknologi

En båtmotor fra Honda gir deg kompromissløs ytelse og komplett trygghet.