OceanMaster har bygget båter siden 2004, og gjennom alle år har sikkerhet og funksjonalitet stått i fokus. Den første båten som ble produsert, OceanMaster 605, ble en av Norges mest solgte båter gjennom tidene på grunn av sine gode, trygge sjøegenskaper og ikke minst praktiske løsninger. Dette er familievennlige båter, som gir deg en av markedets hyggeligste båtopplevelser.

LANSERES I APRIL/MAI 2019:

oceanmaster 635 DC

Gjennomtenkt ned til minste detalj. Vindskjermen er trukket langt akterover for å gi optimal beskyttelse for alle i båten. Solseng og bord er integrert for å unngå løse plater. Skroget er stivere og lettere enn sammenlignbare konkurrerende merker. Sammen med det steppete skroget og den unike baugkonstruksjonen får båten svært myk gange. Nye OceanMaster 635 har nesten ikke planingsterskel, og er bygget for krevende nordiske forhold på sjøen.

LANSERES I MAI 2019:

oceanmaster 535 wa

 Kanskje den mest gjennomtenkte 18-fots skjærgårdsjeepen på markedet. Her sitter du lunt bak den store konsollen. God beskyttelse for både kaptein og passasjer. Solseng og bord som slås ut/settes opp på et øyeblikk. Både solseng og bordet er standard på OceanMaster 535. Det gode skroget bringer båt raskt opp i plan. Nesten uten planingsterskel. Skroget går mykt og godt selv i relativt grov sjø.

Hondas 6-års garanti er markedets beste!

At Honda gir en bedre garanti enn andre motormerker, er en selvfølge. Som verdens største motorprodusent er Honda anerkjent for alltid å levere kvalitet. Våre båtmotorer er heller ikke noe unntak. De nyter godt av Hondas årelange teknologiske innovasjon og erfaring med motorproduksjon.

 

 

Tilbudene gjelder så langt lageret rekker. Pakkeprisene er ekskl. frakt, montering, klargjøring og øvrige deler. Alle priser er inkl. mva. Vi tar forbehold om prisendringer.

 

vil du vite mer?