I SALTSTRAUMEN DUGER BARE HONDA

– Vi sender turister ut i verdens sterkeste malstrøm. Da må vi kunne stole på motorene. Det forteller Kurt Jeppesen ved Saltstraumen Brygge. Han er så avhengig av driftssikre motorer at Honda er et selvsagt valg.

 

– Hit kommer det alle slags turister. Da må motorene også tåle all slags behandling.

Jeppesen driver hovedsakelig med fisketurisme og har 38 båter utleie i den kjente og beryktede malstrømmen utenfor Bodø.

Båtmotorene må tåle mer enn en støyt og går rundt 600-700 timer i året. De to siste årene har Jeppesen kjøpt inn 35 Honda-motorer fra 60 til 250 hk til sin bedrift. Båtene er av aluminium og tåler mye, da må motorene tåle det samme.

– Hit kommer det fisketurister fra hele ­Europa, noen er ferske, andre har mer erfaring. Det viktigste er at motorene fungerer.

 

 

I verdens sterkeste malstrøm må vi kunne stole på motorene.

Kurt Jeppesen, Saltstraumen Brygge

 

 

Oppfølgingen de får direkte fra Hondas ­importør, Kellox, opplever Jeppesen som svært god.
– Hos Kellox er det dyktige, flinke og proffe folk. De har en forståelse for driften vår og følger derfor opp raskt når vi lurer på noe. Til nå har vi ikke hatt et eneste problem. For oss ville det vært svært kritisk hvis båtene sto og ikke kunne leies ut. Men til nå har vi ikke opplevd dette.

 

Tar servicen selv

På Saltstraumen Brygge har de skaffet seg såpass god opplæring fra Kellox at de gjør servicen på motorene selv. Kellox er en av svært få som har eget delelager i Norge. ­Dermed er delene aldri langt unna.
– Vi kan ikke vente i to uker på deler. Det må skje raskt, og det opplever vi at det gjør med Honda. Vi har svært kort ventetid på deler, sier Jeppesen.

 

markedets beste garanti for yrkesbrukere

honda outboards

utforsk utvalget

profesjonelle forhandlere over hele landet