SILVER er finskprodusere og støysvake kvalitetsbåter – et holdbart og komfortabelt designprodukt som kombinerer det beste innen glassfiberarmert plast og marinealuminium. Utrustet med en HONDA båtmotor som har markedets beste garanti, kan du føle deg trygg på at du vil få et enkelt, bekymringsfritt og herlig båtliv i mange år fremover.

silver og honda marine

båtpakketilbud:

Nye Silver Hawk BR + HONDA BF100

pakkepris: 327 995,–

(Veil. pakkepris 364 890,–) NYHET! Norgespremiere på Sjøen for Alle i Oslo 20.-24. mars. Hawk BR har vært Silvers bestselger siden lanseringen i 1991. 2019-modellen er en totalfornyelse med nytt skrog, nytt interiør og nye styrekonsoller. Det moderniserte skroget ligger stabilt i vannet og er laget av Silvers anerkjente AluFibre™. Sammenliknet med sine konkurrenter kommer Hawk BR med en omfattende utstyrspakke som standard.

Silver Z – unik glassfiberteknologi

Silvers glassfiberbåter er produsert med den svenske Petestep®-teknologien. Denne teknologien sørger for at båtene går høyt på vannet og gir en myk og stille kjøring. Alle Silver Z-båtmodellene er designet av norske Eker Design AS.

Silver Tiger BRz + HONDA BF150 HK

pakkepris: 469 895,–

Tiger BRz er den eneste modellen med Bow Rider-interiør i Silver Z-glassfiberserien. Modellen er romslig med store oppbevaringsrom og gangvei i midten. En todelt dør mellom konsollene beskytter mot vind. Båten har en hyggelig U-sofa og romslige badeplattformer.

Silver Tiger DCz + HONDA BF150 HK

pakkepris: 479 895,–

Tiger DCz er Silver Z-seriens minste modell med to soveplasser i kabinen. Modellen har svært god kjørekomfort, og fra den ergonomiske styrekonsollen har sjåføren alle kontroller og målere lett tilgjengelig på et instrumentpanel sammen med kartplotteren Raymarine Axiom 9". Akterdekket er utstyrt med bord/solseng i tillegg til en U-sofa. Frontrute med sorte detaljer gir god beskyttelse.

Raptor DCZ + Honda BF250 HK

pakkepris: 1 099 895,–

Raptor DCz er Silvers største båtmodell noensinne og den første i glassfiber. Modellen er en åtte meter lang daycruiser med plass til opptil ti personer. Båten går stille på vannet, høyden beskytter godt mot sjøsprøyt, og den er svært behagelig å kjøre. Interiøret er i grått med svarte detaljer og dør i kompositteak. Dette er en lekker og moderne daycruiser med et skandinavisk design.

Hondas 6-års garanti er markedets beste!

At Honda gir en bedre garanti enn andre motormerker, er en selvfølge. Som verdens største motorprodusent er Honda anerkjent for alltid å levere kvalitet. Våre båtmotorer er heller ikke noe unntak. De nyter godt av Hondas årelange teknologiske innovasjon og erfaring med motorproduksjon.

 

 

Tilbudene gjelder så langt lageret rekker. Pakkeprisene er ekskl. frakt, montering, klargjøring og øvrige deler. Alle priser er inkl. mva. Vi tar forbehold om prisendringer.

 

vil du vite mer?

Utvalgte forhandlere har båtmodellene på lager og du kan se dem utstilt.